Natiotis Testimonial (VIDEO)

Αρκετοί πελάτες της Powersoft διατηρούν επαγγελματικές σχέσεις με την εταιρεία εδώ και 20 ή περισσότερα χρόνια. Η NATIOTIS SPORTS και η NEW YORK SPORTS αξιοποιούν μια σειρά εφαρμογών, όπως έλεγχο αποθεμάτων, λογιστική, ηλεκτρονικό κατάστημα και εφαρμογές B2C, για τους πελάτες τους. Στη συνέχεια, ο κ. Δημήτρης Νατιότης, γενικός διευθυντής της αλυσίδας, μιλάει για την εμπειρία του με τη μηχανογράφηση, το cloud computing και τις νέες δυνατότητες των λογισμικών. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.natiotis.com.cy

Σχετικά για την εταιρία Natiotis Sports

Η NATIOTIS SPORTS έχει μια μακρά ιστορία στον κλάδο των αθλητικών ειδών, με την ίδρυσή της να χρονολογείται από το 1950. Από τότε, έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών ειδών στην Κύπρο, με επτά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η δέσμευση της εταιρείας για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών είναι αξιέπαινη. Η NATIOTIS SPORTS έχει επενδύσει στην τεχνολογία για να διατηρήσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Η εταιρεία έχει επίσης μια σαφή δέσμευση για τις αξίες της, όπως η επαγγελματική ηθική και η ευαισθητοποίηση στα κοινωνικά θέματα. Η NATIOTIS SPORTS έχει αναπτύξει μια επιχειρηματική κουλτούρα που επικεντρώνεται στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Αυτό φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τους πελάτες της, τους οποίους θεωρεί ως συνεργάτες και όχι απλούς πελάτες.

Επιπλέον, η NATIOTIS SPORTS έχει επεκτείνει το φάσμα των υπηρεσιών της μέσω της χρήσης τεχνολογίας, όπως εφαρμογές για τον έλεγχο αποθεμάτων, λογιστική, ηλεκτρονικό κατάστημα και εφαρμογές B2C. Η χρήση της τεχνολογίας έχει επιτρέψει στην εταιρεία να παρέχει τις υπηρεσίες της με τον πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.

Συνολικά, η NATIOTIS SPORTS είναι μια εταιρεία που έχει αποδείξει τη δέσμευσή της για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Η επένδυση στην τεχνολογία και η δέσμευσή της για τις αξίες της εταιρείας καθιστούν τη NATIOTIS SPORTS μια αξιόπιστη εταιρεία στον κλάδο των αθλητικών ειδών στην Κύπρο.

Προϊόντα Powersoft : Powersoft365 ERP Modapro ,POS365,Powersoft365 Stock control ,Powersoft365 Accounting , Pocketpro365 for Hand held terminals, Custom Loyialty application B2C,eshop365 ,PowerCRM365

Η χρήση του λογισμικού Powersoft365 ERP Modapro από την NATIOTIS SPORTS αναδεικνύει την προσήλωσή της στην τεχνολογία και τη σημασία της για τη διατήρηση του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος.

Η χρήση του Powersoft365 ERP Modapro βοηθά την εταιρεία να διαχειρίζεται τις διαδικασίες της παραλαβής ,διανομής και αναφορών του αποθέματος, ενώ το POS365 επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση όλων των σημείων πώλησης. Το Powersoft365 Stock control βοηθά στον έλεγχο του αποθέματος, ενώ το Powersoft365 Accounting παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας. Η εφαρμογή Pocketpro365 επιτρέπει τη διαχείριση των αποθεμάτων μέσω ασύρματων τερματικών χειρός, ενώ η προσαρμοσμένη εφαρμογή B2C (Natiotis APP)  και το CRMβοηθά στη διατήρηση μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες.

Η εφαρμογή eshop365 παρέχει μια εύχρηστη πλατφόρμα για τις αγορές online

Και βοηθά στη διατήρηση των σχέσεων με τους πελάτες και την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών σε αυτούς.

Η χρήση του Powersoft365 ERP Modapro επιτρέπει στην εταιρεία να είναι πιο αποτελεσματική στις λειτουργίες της και να παρέχει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Τα συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι εξελιγμένα και αξιόπιστα, επιτρέποντας στην εταιρεία να είναι ανταγωνιστική στην αγορά.

Επιπλέον, η χρήση τεχνολογίας βοηθάει στη διατήρηση της ασφάλειας των πελατών της εταιρείας, καθώς καταγράφει και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών.

Συνολικά, η επένδυση στην τεχνολογία και η χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού αποτελούν ένα από τα ισχυρά σημεία της NATIOTIS SPORTS και αναδεικνύουν τη δέσμευσή της για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της.

Play Video

Related Post

Powersoft Computer Solutions Ltd
Powersoft Tower
Leoforos Larnakos 39-41,
1046 Nicosia, Cyprus View Map
T: +357 22 410 000
F: +357 22 677 722
E: admin@powersoft.com.cy
© 2024 Powersoft Computer Solutions Ltd. All Rights Reserved.
Designed and Developed by OPTILINK SOLUTIONS