Μαθήματα Επιχειρηματικής Επιτυχίας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Powersoft, Γιώργο Μαλέκκο (VIDEO)

Ένα αποκλειστικό επεισόδιο του podcast “Innovate & Inspire: Lessons from Entrepreneurial Pioneers”, όπου η Δρ. Σίλια Χατζηχριστοδούλου από τη GrantXpert Consulting φιλοξενεί τον κ. Γιώργο Μαλέκκο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Software Innovation Architect της Powersoft.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο κ. Μαλέκκος μοιράζεται το προσωπικό του ταξίδι στο χώρο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας, παρουσιάζοντας τις προκλήσεις και τις επιτυχίες που έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Η συζήτηση εστιάζει στην αξία της καινοτομίας και πώς αυτή έχει συμβάλλει στο να καταστήσει τη Powersoft έναν πρωτοπόρο στον τομέα της.

Μέσα από τη συζήτηση, αναδεικνύεται η φιλοσοφία της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση, καθώς και η προσήλωση στη δημιουργία λύσεων που προάγουν την τεχνολογική πρόοδο. Ο κ. Μαλέκκος μοιράζεται επίσης πρακτικές συμβουλές για νέους επιχειρηματίες, αναλύοντας τις τεχνικές που έχει χρησιμοποιήσει για να ξεπεράσει εμπόδια και να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες.

Αυτή η επεισοδιακή συνέντευξη είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για όλους τους νέους και υποψήφιους επιχειρηματίες που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τα δυναμικά της επιχειρηματικής επιτυχίας και της καινοτομίας. Μοιραστείτε αυτό το podcast με τους συναδέλφους και φίλους σας που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματική ανάπτυξη και ας εμπνευστούμε όλοι από τη δύναμη της καινοτομίας!

Related Post

Powersoft Computer Solutions Ltd
Powersoft Tower
Leoforos Larnakos 39-41,
1046 Nicosia, Cyprus View Map
T: +357 22 410 000
F: +357 22 677 722
E: admin@powersoft.com.cy
© 2024 Powersoft Computer Solutions Ltd. All Rights Reserved.
Designed and Developed by OPTILINK SOLUTIONS