Με τεράστια επιτυχία το συνέδριο «The Future of Retail»

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο & έκθεση «The Future of Retail» που διοργάνωσε η Powersoft την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Πολλοί παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πιθανές λύσεις εξοικονόμησης κόστους και αύξησης αποδοτικότητας στους τομείς της πληροφορικής, της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών καθώς και να δικτυωθούν μεταξύ τους στην έκθεση brunch-networking.

Ο Χριστόδουλος Μαλέκκος, CFO & Quality Manager, Powersoft Computer Solutions LTD και ο Δημήτρης Νησιώτης, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής, CITEA απεύθυναν χαιρετισμούς. Στη συνέχεια ο Χρίστος Φωτιάδης, Διευθυντής της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας πρόβηκε σε ενημέρωση και για τις επερχόμενες χορηγίες για μικρομεσαίες εταιρείες.

Με την παρουσία της τίμησε το Συνέδριο και η Νίκη Ιωάννου, Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων της Cyta Business, συζητώντας τους τρόπους επανεκκίνησης της επιχείρησης και προσέλκυσης ψηφιακά των πελατών. Σημαντικά ήταν και όσα ειπώθηκαν από το βήμα του συνεδρίου από τον Πάρι Σάββα, Territory Channel Manager της Microsoft σε μια ομιλία με κεντρικό άξονα «το μέλλον του λιανεμπορίου από την Microsoft».

Για το λιανεμπόριο θα μίλησε και ο Ολύμπιος Τουμάζου, CEO της RAI. Ο κ. Τουμάζου θα επικεντρώθηκε στις επιπτώσεις που καταγράφει η αγορά από την κρίση στην Ουκρανία, ορόσημα και παγίδες για το 2022 και μακροπρόθεσμες τάσεις που επηρεάζουν το Λιανικό Εμπόριο στην Κύπρο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η παρουσίαση του CEO & Software Innovation Architect της Powersoft, Γιώργου Μαλέκκου ο οποίος προέβη σε ομιλία σε ό,τι αφορά το λιανικό εμπόριο και τις εκτιμήσεις για την πορεία που θα ακολουθήσει μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα πάνελ στο πλαίσιο του οποίου έγινε συζήτηση με θέμα «Insiders View in Retail» μέσα από την εμπειρία τριών καταξιωμένων εταιρειών. Τις γνώσεις και εμπειρίες τους μοιράστηκαν με το κοινό οι Γιώργος Μαλέκκος, Ηλιάνα Χαραλάμπους, CEO της MINDY Boutique, ο Δημήτρης Νατιότης, CEO της NATIOTIS LTD και ο Νίκος Μεσολογγίτης, CEO της εταιρείας OJO. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Νεόφυτος Παναγιώτου, Business Development and Marketing Manager, της Powersoft Computer Solutions LTD.

Οργανωτής: Powersoft

Πλατινένιος Xορηγός: CYTA

Κύριος Χορηγός: Jinius by Bank of Cyprus.

Χρυσοί Χορηγοί: OJO Sunglasses, G.A.P. Vassilopoulos VPayments

Εκθέτες: 3DE Pocket, ACS, Agency 212, Bionic Electronics H.T. Ltd, Compusource LTD, EasyMall, GLOSEC, GrantXpert Consulting, JCC, OPTILINK SOLUTIONS, Prolab Video Analytics, sKash APP, SLOA Ltd, X.K.Technocy, Vicinity RFID Solutions UK, Zebra

Υποστηρικτές: CITEA, Microsoft Corporation

Coffee Sponsor: Presse Café

Συντονιστής: IMH

Related Post

Powersoft Computer Solutions Ltd
Powersoft Tower
Leoforos Larnakos 39-41,
1046 Nicosia, Cyprus View Map
T: +357 22 410 000
F: +357 22 677 722
E: admin@powersoft.com.cy
© 2024 Powersoft Computer Solutions Ltd. All Rights Reserved.
Designed and Developed by OPTILINK SOLUTIONS