5 Πράγματα που πρέπει να κάνετε για το Black Friday στο λιανικό σας κατάστημα

  1. Προετοιμάστε το απόθεμά σας εγκαίρως

Εξασφαλίστε ότι έχετε αρκετό απόθεμα των προϊόντων που προβλέπετε ότι θα έχουν μεγάλη ζήτηση. Με την βοήθεια του λογισμικού σας ανατρέξτε τις πωλήσεις σας από προηγούμενα χρόνια για να προσαρμόσετε το απόθεμα σας αναλόγως.

  1. Δημιουργήστε ελκυστικές προσφορές

Οι πελάτες περιμένουν μεγάλες εκπτώσεις την ημέρα του Black Friday. Προσφέρετε πακέτα προσφορών ή εκπτώσεις για πολλαπλές αγορές για να τραβήξετε περισσότερους πελάτες στο κατάστημά σας.

  1. Ενισχύστε την εμπειρία του πελάτη

Βεβαιωθείτε ότι το προσωπικό σας είναι καλά εκπαιδευμένο για να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση και για να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το γρήγορο και φιλικό εξυπηρετικό προσωπικό μπορεί να κάνει τη διαφορά για έναν πελάτη που προσπαθεί να αποφασίσει πού θα κάνει τις αγορές του.

  1. Διαφημίστε εντατικά

Διαφημίστε τις προσφορές σας σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια – από τα κοινωνικά δίκτυα, το email marketing κλπ . Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν τις προσφορές σας πριν ακόμη πατήσουν το πόδι τους στο κατάστημά σας.

  1. Αναπτύξτε μια στρατηγική για μετά το Black Friday

Κατ εμένα το πιο σημαντικό είναι να έχετε μια στρατηγική για την περίοδο μετά το Black Friday. Προσφέρετε εκπτώσεις για επόμενες αγορές ή προσφέρετε ειδικές προσφορές για τους πελάτες που γράφτηκαν στη λίστα σας με τηλέφωνο ή email.

Το Black Friday είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τα λιανικά καταστήματα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να προσελκύσουν νέους πελάτες με καταγραφή στοιχείων. Με τη σωστή προετοιμασία και τη στρατηγική, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή τη μέρα και να κάνετε το Black Friday 2023 το καλύτερο για το κατάστημά σας.

 

Γιώργος Μαλέκκος

CEO & Software Innovation Architect, Powersoft Ltd

Related Post

Powersoft Computer Solutions Ltd
Powersoft Tower
Leoforos Larnakos 39-41,
1046 Nicosia, Cyprus View Map
T: +357 22 410 000
F: +357 22 677 722
E: admin@powersoft.com.cy
© 2024 Powersoft Computer Solutions Ltd. All Rights Reserved.
Designed and Developed by OPTILINK SOLUTIONS