Γιώργος Μαλέκκος: Η χρυσή ευκαιρία για e-shop και φυσικά καταστήματα να αποκτήσουν νέους πελάτες

«Το ΑΙ είναι μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές στο ηλεκτρονικό εμπόριο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος & Software Innovation Architect της Powersoft, Γιώργος Μαλέκκος. Εξέφρασε ακόμη τη πεποίθηση πως τα big data παίζουν σημαντικό ρόλο στην δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών.

«Τα πάντα καταλήγουν στην καταναλωτική εμπειρία», ήταν επίσης μία από τις απόψεις που διατύπωσε.

Τα big data παίζουν σημαντικό ρόλο στην δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών είπε, επισημαίνοντας ότι τα εργαλεία θα αξιοποιούν δεδομένα μέσω των οποίων θα μπορούν να προβλέψουν τις προτιμήσεις του κάθε καταναλωτή.

Σε χαιρετισμό του στο 15ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ο CEO μίλησε και για το Black Friday χαρακτηρίζοντάς το μια “χρυσή ευκαιρία” για e-shop και φυσικά καταστήματα να αποκτήσουν νέους πελάτες. Όσο για τα προγράμματα επιβράβευσης ο κ. Μαλέκκος εξήρε τη σημασία τους, λέγοντας ότι 70% του κόσμου ανήκει σε έστω και ένα.

Το e-shop ενισχύεται μέσω του AI έρχεται η εξατομίκευση του μάρκετινγκ και κάνουν προσωποποιημένες προτάσεις κάνοντας επίσης ανάλυση δεδομένων.

Στα σημεία που παρουσίασε κατά τον χαιρετισμό του ο κ.Μαλέκος βρίσκεται και το ότι η ΑΙ μπορεί να εξατομικεύσεις την εμπειρία του πελάτη. «Είναι μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές στο ηλεκτρονικό εμπόριο», τόνισε.

Το Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου αποτελεί θεσμό για το e-Commerce στην Κύπρο, καθώς, εκεί, παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες διεθνείς τάσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπως επίσης και ενδιαφέροντα case studies από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι διαδικτυακές αγορές αποτελούν πλέον μία από τις βασικότερες πρακτικές ενός καταναλωτή καθώς η χρήση της τεχνολογίας είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Το μέλλον του e-Commerce και τα προνόμια που μπορεί να παρέχει σε μία επιχείρηση βρέθηκαν στο πλαίσιο του Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου που για άλλη μια χρονιά κατάφερε να συγκεντρώσει τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.

Πηγή: INBusiness News

Related Post

Powersoft Computer Solutions Ltd
Powersoft Tower
Leoforos Larnakos 39-41,
1046 Nicosia, Cyprus View Map
T: +357 22 410 000
F: +357 22 677 722
E: admin@powersoft.com.cy
© 2024 Powersoft Computer Solutions Ltd. All Rights Reserved.
Designed and Developed by OPTILINK SOLUTIONS